Kattoremontit

Konesaumakatot, huopakatot, profiilipeltikatot ja tiilikatot

Konesaumapeltikatto Orimattilassa.

Orimattilan ala-asteen konesaumapeltikatto

Myske urakoi vuonna Orimattilan ala-asteen konesaumapeltikaton. Koulun vanha kate purettiin ja asennettiin uusi konesaumapeltikate. Työ toteutettiin peltisepäntyönä. Katolle asennettiin myös kattavat kattoturvatuotteet.

Huopakatto Lahden keskustassa.

Huopakatto Lahden keskustassa

Uusimme Lahden keskustassa sijaitsevan taloyhtiön singelikaton. Vanhat huovat ja singeli purettiin ja kuljettiin pois. Vanhan umpilaudoituksen kunto tarkastettiin ja uusittiin tarvittavilta osilta. Katon vesikaadot tarkistettiin ja asennettiin uudet kattokaivot.

Urakkaan kuului kattoterassin ja sen valokatteiden vesieristystyöt ja liittäminen uuteen huopakattoon. Asensimme myös uuden savunpoistoluukun ja pellitimme kaikki läpiviennit ja piiput uudestaan.

Konesaumapelti kate. Velux-kattoikkunat.

Konesaumapeltikatto Lahden keskustassa

Vuonna 2012 valmistunut konesaumapeltikatto Lahden keskustassa. Vanha peltikate purettiin ja uusittiin. Vanhat kattohirret vaihdettiin nykyaikaisiin liimapuupalkkeihin ja pohjarakenteet päivitettiin muutenkin tähän päivään. Sisäkaton lämmöneristys toteutettiin SPU-levytyksellä. Katolla asennettiin myös Velux-kattoikkunat.

Katonrakennuspalvelumme tiivistettynä:

 • Konesaumapeltikatto.

  Konesaumapeltikatto

  Perinteinen, monen mielestä se paras peltikatto. Käsityötä alusta loppuun. Ei kiinnitysruuvien aiheuttamia reikiä tai ponttivirityksiä. Kestää helposti Suomen säässä yli 30 vuotta.

 • Huopakatto tai bitumikatto.

  Bitumi, eli huopakatto

  Varmasti vedenpitävä, helppo huoltoinen ja toimiva katto. Huopaa käytetään myös aluskatteena muissa kattotyypeissä.

 • Profiilipeltikatto.

  Profiilipeltikatto

  Edullinen ja monipuolinen vaihtoehto konesaumapeltikatolle. Nopea asentaa.

 • Tasakaton muutostyöt.

  Tasakaton muutostyöt

  Muutamme ongelmalliset tasakatot harjakatoiksi. Teemme myös muita katon laajennuksia, esim. kattoterasseja ja ullakkotilojen remontteja.

 • Kattoturvatuotteet.

  Kattoturvatuotteet

  Kuntotarkastuksesta saa raportin kattoturvatuotteiden turvallisuudesta ja suosituksen jatkotoimenpiteistä.

  Mikäli homma on tutkimattakin selvä ja kattoturva on rempallaan, saat myös pelkät kattoturvatuotteiden asennukset valitsemillasi tuotteilla tai halutessasi meidän toimittamilla materiaaleilla.